ARTIK+ voor Groen Kennisnet

11 November 2013

ARTIK+ wordt per 1 januari 2014 vervangen door Groenekennis


Per 1 januari 2014 wordt ARTIK+ vervangen door Groenekennis, Informatie voor professionals in voedsel en groen.
De collectie ARTIK+ blijft vindbaar in het zoekresultaat van Groenekennis.

Pas uw favoriete links alvast aan en voeg Groenekennis toe als favoriet.

Groenekennis, Informatie voor professionals in voedsel en groen
http://library.wur.nl/WebQuery/groenekennis

23 JUNI 2010

Groen Kennisnet gelanceerd!


Het vernieuwde portaal Groen Kennisnet is 22 juni officieel gelanceerd in aanwezigheid van minister Verburg. Het hart van de site is een krachtige zoekengine (Lucene SOLR) die onder andere Artik+ full text toegankelijk maakt. De belangrijkste documenten worden in de vorm van nieuwsberichten op de voorpagina getoond.

Het nieuws op deze ARTIK+-blog zal daarom niet meer worden aangevuld. Volg kennisgerelateerd nieuws vanaf nu op www.groenkennisnet.nl ! De recente berichten worden ook onder dit bericht getoond. Voor nieuws per thema zie het themaoverzicht op Groen Kennisnet.

Groen Kennisnet Nieuws

11 november 2009

Vleeswaren te vet?

Cervelaat en leverworst zitten vol slecht vet en ze zijn ook erg zout. Het Voedingscentrum adviseert daarom om deze vleeswaren niet te vaak te eten. De vleeswarentest van de Consumentenbond bevestigt dat cervelaat en leverworst vet en zout zijn. Welke soorten kun je wel kiezen? In dit bericht staat ook een link naar de test 'Kies ik gezond?' Deze test is bedoeld om te laten zien wat gezonde en wat minder gezonde keuzes zijn binnen een groep vergelijkbare producten

Details | volledige tekst | Test op website Voedingscentrum |

Geen opmerkingen: